Arben autor

Emri:
Arben
Artikuj:
2

Neni

  • Simptomat dhe trajtimi i osteokondrozës së shpinës torakale gjatë përkeqësimit dhe faljes. Si të trajtoni një sëmundje me ilaçe dhe metoda të tjera.
    19 Tetor 2021
  • Dhimbja e shpinës mund të shfaqet në shpinë, nën shpatull, nën brinjë dhe në rajonin e mesit. Ndjesitë e dhimbjes mund të jenë lokale ose të dhëna në pjesë të ndryshme të trupit. Pse shfaqet dhimbja e shpinës dhe si të shpëtoni prej saj, lexoni artikullin.
    15 Tetor 2021