Erlind autor

Emri:
Erlind
Artikuj:
4

Neni

 • Bazat e trajtimit të artrozës, përdorimi i ilaçeve, fizioterapia, masazhi dhe terapia manuale, tërheqja e kyçeve. Roli i terapisë fizike, mjekësisë alternative.
  9 Qershor 2022
 • Pothuajse të gjithë njerëzit vërejnë dhimbje në nyjet e gishtërinjve. Në një situatë të tillë, është shumë e rëndësishme të përcaktoni shkaqet e këtyre simptomave, kjo do t'ju lejojë të filloni trajtimin më herët. Meqenëse sëmundjet e përparuara të nyjeve të gishtave të duarve shkaktojnë probleme mjaft të mëdha shëndetësore.
  23 Qershor 2021
 • Osteokondroza e shpinës së qafës së mitrës: shkaqet e zhvillimit, simptomat kryesore dhe diagnoza. Opsione konservatore dhe kirurgjikale për terapi, korrigjim i mënyrës së jetesës në rast sëmundjeje. Masat parandaluese.
  18 Qershor 2021
 • Gju osteoarthritis: çfarë është ajo, fazë, simptomat, dhe mitet për trajtim. E rëndësishme në lidhje me sëmundjen. Shkaqet e osteoartritit. Në fazën e shkatërrimit". Simptomat dhe ankesave. Trajtimi konservativ. Operacioni për osteoarthritis e gju.
  7 Maj 2020