Klajdi Memaj autor

Emri:
Klajdi Memaj
Artikuj:
2

Neni

  • Si të trajtoni osteokondrozën e qafës së mitrës në shtëpi, një përshkrim i përgjithshëm se si trajtohet kondroza, çfarë mund të bëni vetë në shtëpi, terapi ushtrimesh, vetë-masazh, ndihma e parë për përkeqësim, veprime të ndaluara, si të kuroni osteokondrozën përgjithmonë, metodat popullore.
    27 Nëntori 2020
  • Artriti dhe artroza: mekanizmi i rrjedhës së 2 sëmundjeve, shkaqet e shfaqjes, pamja klinike dhe ndryshimet në simptoma, ndikimi i gjinisë dhe moshës së pacientit, metoda të ndryshme të trajtimit, rezultatet e parashikueshme të sëmundjeve, mjetet juridike në shtëpi dhe zakonet dietike, parandalimi i sëmundjes.
    5 Tetor 2020