Miranda autor

Emri:
Miranda
Artikuj:
2

Neni

  • Çfarë është osteokondroza? Cilat janë simptomat dhe shenjat e sëmundjes. Si ta trajtojmë osteokondrozën?
    13 Dhjetor 2021
  • A ka dhimbja në pjesën e poshtme të shpinës shkaqe të tjera përveç sëmundjeve të shtyllës kurrizore? Shkaqet parësore dhe dytësore të dhimbjes së shpinës. Për gratë dhe burrat, shkaqet e dhimbjes së shpinës në rajonin e mesit ndryshojnë.
    30 Nëntori 2021