Dhurata autor

Emri:
Dhurata
Artikuj:
2

Neni

  • Shkaqet e dhimbjes së shpinës në pjesën e poshtme të shpinës. Cilat sëmundje të shpinës dhe organeve të brendshme shoqërohen nga lumbodynia. Cilin mjek të kontaktojë. Medikamente për trajtimin e dhimbjeve të mesit.
    8 Qershor 2021
  • Shkaqet, simptomat dhe tiparet e rrjedhës së osteokondrozës së qafës së mitrës tek gratë. Opsionet e ekzaminimit dhe metodat e trajtimit. Parandalimi i zhvillimit të sëmundjes.
    17 Shtator 2020